EPA Centelles
15967
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15967,page-child,parent-pageid-15492,theme-bridge,bridge-core-2.2.3,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
2016_logo_centelles
DADES DE CONTACTE

C/ Jesús, 25
Centelles

93 881 38 80
epacentelles@osonaformacio.org
facebook.com/epa.centelles
instagram.com/epacentelles

HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC

Dilluns: de 09 a 13 h i de 16 a 20 h.
Dimarts: de 09 a 13 h i de 16 a 20 h.
Dimecres: de 09 a 13 h i de 16 a 20 h.
Dijous: de 09 a 13 h i de 16 a 20 h.
Divendres: de 09 a 13 h.

QUÈ ENS VOLS DIR?

EPA CENTELLES · CENTELLES

L’Escola d’Adults de Centelles (EPA Centelles) té una trajectòria de més de 20 anys fent formació de persones adultes. En els darrers anys s’ha fet una aposta per la formació reglada i per oferir cursos amb acreditacions i titulacions oficials. Actualment l’escola està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, és Centre de Suport de l’Institut Obert de Catalunya (IOC),  Centre ACTIC i Punt TIC de la Generalitat de Catalunya, la qual cosa permet a l’alumnat obtenir diverses acreditacions i titulacions oficials.

 

Entenem l’educació d’adults com una formació al llarg de la vida i treballem per tenir una oferta formativa, àmplia, diversificada i que respongui als reptes i les necessitats del món actual. En concret treballem en els següents àmbits formatius: formació bàsica (instrumental, Graduat en Educació Secundària Obligatòria, curs de preparació a cicles formatius de Grau Mitjà i Superior, proves d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys, idiomes (català, anglès i francès), informàtica (diferents nivells, per a empreses, COMPETIC i cursos monogràfics)  i tallers (ioga, ceràmica, dibuix i pintura, patchwork, etc).

 

Des de l’Escola de Persones Adultes de Centelles també treballem en projectes com el projecte de Parelles Lingüístiques o el projecte de Tallers d’Art, entre altres.

LOCALITZACIÓ