2016_logo_centelles
DADES DE CONTACTE

C/ Jesús, 25
Centelles

93 881 38 80
epacentelles@osonaformacio.org
facebook.com/epa.centelles
instagram.com/epacentelles

HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC

Dilluns: de 10 a 13 h. i de 17 a 19.30 h.
Dimarts: de 10 a 13 h. i de 17 a 19.30 h.
Dimecres: de 10 a 13 h.
Dijous: de 10 a 13 h. i de 17 a 19.30 h.

QUÈ ENS VOLS DIR?

   

  EPA CENTELLES · CENTELLES

  L’Escola d’Adults de Centelles (EPA Centelles) té una trajectòria de més de 20 anys fent formació de persones adultes. En els darrers anys s’ha fet una aposta per la formació reglada i per oferir cursos amb acreditacions i titulacions oficials. Actualment l’escola està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, és Centre de Suport de l’Institut Obert de Catalunya (IOC),  Centre ACTIC i Punt TIC de la Generalitat de Catalunya, la qual cosa permet a l’alumnat obtenir diverses acreditacions i titulacions oficials.

   

  Entenem l’educació d’adults com una formació al llarg de la vida i treballem per tenir una oferta formativa, àmplia, diversificada i que respongui als reptes i les necessitats del món actual. En concret treballem en els següents àmbits formatius: formació bàsica (instrumental, Graduat en Educació Secundària Obligatòria, curs de preparació a cicles formatius de Grau Mitjà i Superior, proves d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys, idiomes (català, anglès i francès), informàtica (diferents nivells, per a empreses, COMPETIC i cursos monogràfics)  i tallers (ioga, ceràmica, dibuix i pintura, patchwork, etc).

   

  Des de l’Escola de Persones Adultes de Centelles també treballem en projectes com el projecte de Parelles Lingüístiques o el projecte de Tallers d’Art, entre altres.

  LOCALITZACIÓ

  POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de FUNDACIÓ OSONA FORMACIÓ I DESENVOLUPAMENT amb NIF/CIF G62844238 i domicili social situat al C/ SOCÓS 23 2n 1a – 08540 CENTELLES (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, FUNDACIÓ OSONA FORMACIÓ I DESENVOLUPAMENT informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  FUNDACIÓ OSONA FORMACIÓ I DESENVOLUPAMENT informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que FUNDACIÓ OSONA FORMACIÓ I DESENVOLUPAMENT es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic fundacio@osonaformacio.org.

   

  Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@bitworks.cat. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.