2016_logo_tona
DADES DE CONTACTE

C/ Nou, 3 2n (Can Licus)
Tona

93 887 07 61
aulaoberta@osonaformacio.org
facebook.com/aulaobertatona
instagram.com/aulaobertatona

HORARI D’ATENCIÓ AL PÚBLIC

Dimarts: de 15 a 20 h.
Dimecres: de 9 a 13 h. i de 15 a 20 h.
Dijous: de 9 a 13 h. i de 15 a 20 h.

QUÈ ENS VOLS DIR?

   

  AULA OBERTA · TONA

  L’Aula Oberta, fundada l’any 1992, és el centre de formació d’adults de Tona. L’escola, que forma part del Centre de Formació Permanent d’Osona Sud, té com a objectiu prioritari oferir una oferta formativa continuada que respongui a les necessitats, reptes i exigències del moment actual. Com a escola d’adults treballem per a la formació i creació d’itineraris pedagògics per als majors de 18 anys que tinguin la voluntat i la inquietud d’aprendre, en un món constantment canviant.

   

  L’oferta formativa de l’Aula Oberta de Tona gira a l’entorn de quatre eixos fonamentals: la formació reglada (etapa instrumental, ESO, accés a cicles formatius de grau mitjà i grau superior, etc.), els idiomes (català, castellà, anglès, àrab, etc.), les noves tecnologies (informàtica per a majors de 60 anys, COMPETIC, ACTIC, píndoles informàtiques, etc.) i els tallers (ioga, pilates, patchwork, cuina, dibuix i pintura, etc.)

  LOCALITZACIÓ

  POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de FUNDACIÓ OSONA FORMACIÓ I DESENVOLUPAMENT amb NIF/CIF G62844238 i domicili social situat al C/ SOCÓS 23 2n 1a – 08540 CENTELLES (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, FUNDACIÓ OSONA FORMACIÓ I DESENVOLUPAMENT informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  FUNDACIÓ OSONA FORMACIÓ I DESENVOLUPAMENT informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que FUNDACIÓ OSONA FORMACIÓ I DESENVOLUPAMENT es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic fundacio@osonaformacio.org.

   

  Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@bitworks.cat. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.