Els cursos de les nostres escoles a un click

AQUESTES SÓN LES QUATRE GRANS ÀREES DE CURSOS QUE T’OFERIM

Formació reglada

L’oferta de formació reglada és molt important per al desenvolupament professional dels alumnes. Per aquest motiu, i pensant en el vostre futur, el CFPOS ha anat ampliant de manera gradual el nombre de cursos amb titulació i de preparació per a proves oficials. Així doncs, hi trobareu el curs per a l’obtenció del Graduat en Educació Secundària Obligatòria (GESO), de manera presencial o bé virtualment a través de l’Institut Obert de Catalunya (IOC), ja que som centre col·laborador. També impartim el curs de preparació per a les proves d’accés de cicles formatius de Grau Mitjà, de Grau Superior i d’accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Idiomes

L’escola organitza i coordina una àmplia oferta de cursos de català amb un clar objectiu: que els nostres alumnes aprenguin, millorin i perfeccionin el nivell de català. A més, podran obtenir certificats de català A2 i B1 o preparar-se per a les proves oficials per a l’obtenció dels certificats de català B2, C1 i C2Però no només això, sinó que vetllem perquè l’aprenentatge del català sigui eficaç, rigorós i, alhora, divertit. L’escola també té una llarga experiència en la formació d’anglès i francès. Impartim un ampli ventall de cursos des dels més bàsics fins als més avançats, així com monogràfics amb una durada més curta. Tenim com a referència el MECR (Marc Europeu Comú de Referència per a les Llengües). 

Informàtica i noves tecnologies

Tenim anys d’experiència en l’ensenyament d’adults, ens adaptem a aquest món tecnològicament canviant i ens posem al dia de les noves necessitats i demandes que els alumnes ens facin arribar. És per això que hem dissenyat un pla d’aprenentatge que va des de saber engegar un ordinador fins al retoc digital multimèdia o la configuració i manteniment avançat d’un PC. A més, oferim cursos de tot i per a tots: per a comerços, majors de 60 anys, proves  ACTIC, multimèdia, certificats COMPETIC, cursos intensius, monogràfics i, fins i tot, a la carta. Tot amb un objectiu clar: aprendre gaudint de l’ordinador!

Tallers

El centre proposa dues grans línies de tallers: corporals i manuals. L’equip dels tallers corporals està format per un equip docent dedicat a l’activitat física i l’esport, constituïts amb l’objectiu de millorar i mantenir la qualitat de vida de la comunitat local mitjançant el moviment conscient. Amb el tallers que s’imparteixen s’aconsegueix un cos, ment i ànima més sans, lluitar contra el sedentarisme, disminuir l’ansietat i l’estrès; i estimular la capacitat afectiva i social.