Les escoles
15492
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15492,page-parent,theme-bridge,bridge-core-2.2.3,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

Les nostres 3 escoles

El Centre de Formació Permanent d’Osona Sud té actualment 3 escoles: la de Balenyà, la de Centelles i la de Tona. Totes 3 estan sota el paraigües de la Fundació Osona Formació i Desenvolupament.

2016_logo_ateneu

L’ATENEU · BALENYÀ

A l’Ateneu fem cursos anuals encarats a millorar les vostres expectatives professionals com ara informàtica, idiomes i cursos puntuals (“píndoles” de poques sessions, Prezi, utilització del Drive…) per tal de millorar aspectes concrets .

2016_logo_centelles

EPA CENTELLES · CENTELLES

L’Escola d’Adults de Centelles (EPA Centelles) té una trajectòria en formació de persones adultes de més de 20 anys. Actualment l’escola està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya…

2016_logo_tona

AULA OBERTA · TONA

L’Aula Oberta, com a escola d’adults de Tona, treballem per a la formació i creació d’itineraris pedagògics per als majors de 18 anys que tinguin la voluntat i la inquietud d’aprendre, en un món constantment canviant.

La Fundació Osona Formació i Desenvolupament

El març de 2002 es crea la Fundació Privada Osona Formació i Desenvolupament, integrada per l’Ajuntament de Balenyà, l’Ajuntament de Centelles i l’Ajuntament de Tona. El naixement d’aquesta Fundació és fruit d’un llarg procés de treball i reflexió, i suposa l’inici d’un projecte comú i innovador per als tres municipis. Les activitats de la Fundació se centren en l’àmbit de l’atenció a la persona, amb especial incidència en tots els camps de l’educació i, dintre d’aquesta, en el de la formació permanent en un sentit ampli. Així mateix, també es treballa en projectes socials, de desenvolupament local i de promoció del territori.

 

El projecte més important que gestiona la Fundació és el Centre de Formació Permanent d’Osona Sud (CFPOS) que integra les escoles d’adults de Balenyà, Centelles i Tona. El CFPOS és un centre educatiu de caràcter públic que ofereix formació específica per a persones adultes i té caràcter supramunicipal. En concret es treballa:

 

  • Formació bàsica
  • Formació per al treball
  • Formació sociocultural
QUÈ ENS VOLS DIR?