Les nostres 2 escoles

El Centre de Formació Permanent d’Osona Sud té actualment 2 escoles: la de Centelles i la de Tona. Totes 2 estan sota el paraigües de la Fundació Osona Formació i Desenvolupament.

2016_logo_centelles

EPA CENTELLES · CENTELLES

L’Escola d’Adults de Centelles (EPA Centelles) té una trajectòria en formació de persones adultes de més de 20 anys. Actualment l’escola està autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya…

2016_logo_tona

AULA OBERTA · TONA

L’Aula Oberta, com a escola d’adults de Tona, treballem per a la formació i creació d’itineraris pedagògics per als majors de 18 anys que tinguin la voluntat i la inquietud d’aprendre, en un món constantment canviant.

La Fundació Osona Formació i Desenvolupament

El març de 2002 es crea la Fundació Privada Osona Formació i Desenvolupament, integrada per l’Ajuntament de Balenyà, l’Ajuntament de Centelles i l’Ajuntament de Tona. El naixement d’aquesta Fundació és fruit d’un llarg procés de treball i reflexió, i suposa l’inici d’un projecte comú i innovador per als tres municipis. Les activitats de la Fundació se centren en l’àmbit de l’atenció a la persona, amb especial incidència en tots els camps de l’educació i, dintre d’aquesta, en el de la formació permanent en un sentit ampli. Així mateix, també es treballa en projectes socials, de desenvolupament local i de promoció del territori.

 

El projecte més important que gestiona la Fundació és el Centre de Formació Permanent d’Osona Sud (CFPOS) que integra les escoles d’adults de Balenyà, Centelles i Tona. El CFPOS és un centre educatiu de caràcter públic que ofereix formació específica per a persones adultes i té caràcter supramunicipal. En concret es treballa:

 

 • Formació bàsica
 • Formació per al treball
 • Formació sociocultural
QUÈ ENS VOLS DIR?

   

  POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de FUNDACIÓ OSONA FORMACIÓ I DESENVOLUPAMENT amb NIF/CIF G62844238 i domicili social situat al C/ SOCÓS 23 2n 1a – 08540 CENTELLES (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, FUNDACIÓ OSONA FORMACIÓ I DESENVOLUPAMENT informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  FUNDACIÓ OSONA FORMACIÓ I DESENVOLUPAMENT informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que FUNDACIÓ OSONA FORMACIÓ I DESENVOLUPAMENT es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic fundacio@osonaformacio.org.

   

  Així mateix i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en el seu article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@bitworks.cat. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.