Formació reglada

L’oferta de formació reglada és molt important per al futur professional dels alumnes. Per aquest motiu, i pensant en el vostre futur, el CFPOS ha anat ampliant de manera gradual el nombre de cursos amb titulació i de preparació per a proves oficials.

Idiomes

L’escola organitza i coordina una àmplia oferta de cursos de català amb un clar objectiu: que els nostres alumnes aprenguin, millorin i perfeccionin el nivell de català. L’escola també té una llarga experiència en la formació d’Anglès i Francès.

Informàtica

Acumulem més d’una dècada experiència en l’ensenyament d’adults, ens adaptem a aquest món tecnològicament canviant i ens posem al dia de les noves necessitats i demandes que els alumnes ens facin arribar.

Tallers

El centre proposa dues grans línies de tallers: els corporals i els manuals. Amb el tallers que s’imparteixen s’aconsegueix un cos, ment i ànima més sans, disminuir l’ansietat i l’estrès; i estimular la capacitat afectiva i social.

No t’ho pensis més! Inscriu-te!

Matrícula viva en alguns cursos.

PREINSCRIPCIONS CURS 2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ Estem a punt de dir adéu al curs 2020-21. Un curs diferent que ens ha permès aprendre molt! Comencem a posar en marxa el proper curs desitjant que ens porti a la normalitat. ✏️✏️PREINSCRIPCIONS DEL 14 DE JUNY AL 16 DE JULIOL......

POSA’T MONA (I MONO) PERQUÈ ENS TORNEM A VEURE LES CARES! RECUPEREM LA PRESENCIALITAT, mica en mica!   Les escoles d’adults de Balenyà, Centelles i Tona estem treballant per recuperar la normalitat i poder començar a fer tallers presencials, en petits grups i amb mascareta,......