ORIENTANT ALUMNES D’ESO I PROVES D’ACCÉS
17956
post-template-default,single,single-post,postid-17956,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.2.3,cookies-not-set,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,columns-4,qode-theme-ver-21.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

ORIENTANT ALUMNES D’ESO I PROVES D’ACCÉS

ORIENTANT ALUMNES D’ESO I PROVES D’ACCÉS

Aquesta setmana estem orientant a tots aquells que voleu fer un LIKE al vostre futur: títol d’ESO + Competic, proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior i proves d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys.

Veniu, us informarem i us ajudarem a tornar a agafar el rumb de la vostra formació!

https://www.osonaformacio.org/inscripcions/formacio-reglada/

Fes un LIKE al teu futur!