L’Aula Oberta, en xarxa amb el municipi

Uns dels objectius de l’Aula Oberta és treballar estretament amb les diferents entitats i associacions del poble per fer arribar la formació continuada a tota la ciutadania. I no només la formació. També el lleure. Des de fa anys treballem per oferir una oferta sociocultural pensada per resoldre les necessitats d’oci i lleure de la població. Oferim, entre altres, cursos de ioga, de pilates, de gimnàstica, de ioga, de dibuix i pintura, de costura, i de memòria. Des de l’any passat, treballem conjuntament amb el Punt Jove de Tona per impulsar el que hem anomenat Aula Handmade; un projecte que pretén servir a la població com a espai experimental i creatiu de tallers i cursos manuals tant per a joves (Punt Jove) com per a adults (Aula Oberta – Escola d’Adults de Tona).