Presentació a l’Escola d’Adults de Centelles del projecte de voluntariat lingüístic

El passat dia 20 de març, un any més, es va fer la presentació del projecte de Parelles Lingüístiques. A l’acte van assistir alumnes i professors de l’escola d’adults que van veure un petit vídeo que explicava el projecte i  l’experiència de diverses parelles lingüístiques. Els assistents es van interessar pel projecte i al final de l’acte es van respondre els dubtes.

La iniciativa consisteix a dedicar una hora a la setmana a parlar en català amb persones nouvingudes interessades i que volen perdre la vergonya i llançar-se a parlar la nostra llengua. A banda de la llengua, en certa manera, l’activitat també implica una acollida i una finestra oberta al país i un enriquiment mutu, des de moltes perspectives.

L’acte estava organitzat conjuntament per l’Oficina de Català de Centelles i l’Escola de Persones Adultes de Centelles.