Centre de Formació Permanent d'Osona Sud | Nou Serveu d’Assessorament Informàtic (S.A.I.)
17150
post-template-default,single,single-post,postid-17150,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Nou Serveu d’Assessorament Informàtic (S.A.I.)

Nou Serveu d’Assessorament Informàtic (S.A.I.)

Des del passat mes d’octubre, oferim un nou servei d’assistència informàtica (S.A.I.) per telèfon i correu electrònic. El públic a qui va destinat aquest servei són tant particular com empreses. L’horari d’atenció telefònica és els dimarts de 15h a 17h i, per correu electrònic, ens podeu enviar un mail qualsevol dia i us intentarem contestar abans de 24h en dies laborables. El personal que us atendrà està especialitzat en ordinadors i tecnologies de la informació i la comunicació. Esperem les vostres consultes!

Telèfon: 93 881 38 80

E-mail: sai@osonaformacio.org