Centre de Formació Permanent d'Osona Sud | Presentació a l’Escola d’Adults de Centelles del projecte de voluntariat lingüístic
16007
post-template-default,single,single-post,postid-16007,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Presentació a l’Escola d’Adults de Centelles del projecte de voluntariat lingüístic

El passat dia 20 de març, un any més, es va fer la presentació del projecte de Parelles Lingüístiques. A l’acte van assistir alumnes i professors de l’escola d’adults que van veure un petit vídeo que explicava el projecte i  l’experiència de diverses parelles lingüístiques. Els assistents es van interessar pel projecte i al final de l’acte es van respondre els dubtes.

La iniciativa consisteix a dedicar una hora a la setmana a parlar en català amb persones nouvingudes interessades i que volen perdre la vergonya i llançar-se a parlar la nostra llengua. A banda de la llengua, en certa manera, l’activitat també implica una acollida i una finestra oberta al país i un enriquiment mutu, des de moltes perspectives.

L’acte estava organitzat conjuntament per l’Oficina de Català de Centelles i l’Escola de Persones Adultes de Centelles.